en ny mascara kanske?

För dig som vill ha volym

Colossal Volume Mascara, Maybelline, 135 kr.

Otroligt smidig volymmascara som inte verkar kunna klumpa sig. Snabb och enkel applicering som resulterar i en perfekt vacker fransrad som är tydligt förstärkt och lite fjäderlik.

Exceptionnel de Chanel, Chanel, 240 kr.

 Mascaran markerar tydligt ögat och ger smidigt en fin volym i basen som sedan går ut i en vacker båge på fransen.  Hållbart resultat, dessutom. Behöver inte bättras på under en lång dag utan håller volymen och formen hela dagen.

False Lash Effect, Max Factor, 175 kr.

 Både volym och längd förbättras snyggt och elegant utan krångel – det kan dock vara en bra idé att skrapa av lite överflödig mascara mot ett papper eller kanten innan du applicerar den. En riktig supermascara!

Sumptous Bold Volume Lifting Mascara, Estée Lauder, 245 kr.

Mascaran har en moussekonsistens som gör att fransarna expanderar efter applicering och resultatet blir supersnyggt: En böjd solfjäder med klar volymboost. Enkel att jobba med, lite blöt och ”kletig” vid första anblicken, men det påverkar inte resultatet – du behöver inte ens torka av den för att få en perfekt fransrad med en rejäl volym och faktiskt också ett synbart lyft för ögat.

Build-Up Mascara Extra Volume, Isa Dora, 95 kr.

Okej volymmascara som är hyfsat enkel att applicera. Du får en tydlig volym med få klumpar – inte helt klumpfri, alltså. Kräver ett par, tre appliceringar för att få en rejäl franstjocklek. Kräver också att du böjer frasarna innan du applicerar om du vill ha riktigt snygga fransar.

Glorious Mascara, Helena Rubinstein, 275 kr.

Du får en helt fantastisk volym och solfjädereffekt av den här mascaran, som är lite blöt, så du måste absolut torka av den mot ett papper innan du börjar applicera.

Look Intense, Biotherm, cirka 150 kr

Om du drar av mascaran mot lite papper innan du börjar är det här en riktigt bra volymmascara. Den har lite klumptendeneser annars, när den snabbt bygger upp en rejäl volym. Fransarna blir syggt runda och feta.

Max Lashes, Make Up Store, 145 kr

Enkel att applicera, men den kräver några lager för att få upp en riktigt bra volym. Du behöver inte dra av den mot kanten eller papper, vilket gör att den funkar bra för den som har bråttom på morgonen, men om du har riktigt bråttom blir det som sagt inte riktigt en volym som kan jämföra sig med de andra mascarorna.

Wonder Volume Mascara, Clarins, 230 kr

En underbar all-round-mascara. Fransarna blir klart markerade, längre, lite tjockare och fint separerade, men ingen wow-effekt på volymen, alltså.

 

För dig som vill ha längre fransar

 

Diorshow Iconic, Dior, 250 kr.

Få mascaror skapar en sådan kurva och definition som Iconic. Fransen sträcks liksom utåt och uppåt och ser elegant rund och lång ut. Enkel att applicera.

Double Extension Beauty Tubes, L’Oréal, 165 kr.

Otroligt fin längd, kombinerat med både kurva och lite volym som gör att hela fransen ser onaturligt förstorad ut, på ett väldigt fint sätt. Enkelt, klumpfritt och du behöver inte dra av mascaran innan du jobbar med den. 
 

Virtuôse, Lancôme, 270 kr.

Med ett enda drag får du så snygga ögonfransar att du aldrig vill byta mascara! Rundade och klart längre sträcker de sig upp mot himlen – snacka om lösfranseffekt! Borsten är kantig och om du håller den rätt behöver du inte torka av eller krångla något med den för att få till ett sjukt snygg och hållbart resultat.

Bionic Mascara, Smashbox, 195 kr.

Den här mascaran är lite väl svårapplicerad, men när du väl får till det rätta knycket blir resultatet klart längre fransar med en liten volymboost, det vill säga supersnyggt! Resultatet håller sig exakt som du målade på morgonen hela dagen – inget för den som slarvar och tänker att det ska jämna ut sog under dagen med andra ord.

 

Pure Lash Lengthening Mascara, Jane Iredale, 185 kr.

 
En elegant längd får du hyfsat smidigt med den här mascaran. Om du är lite försiktig på handen blir resultatet bäst om du inte drar av mascaran mot ett papper – om du gör det blir appliceringen så tunn att du måste dra på minst tre lager för effekt.

Ceramide Lash Extending Treatment Mascara, Elizabeth Arden, 220 kr.

Om man har sköra fransar ska man absolut välja den här mascaran, som i första hand arbetar för att förlänga ens egna fransar – inte bara som kosmetiskt effekt. Man behöver dra av mascaran mot ett papper för att få det bra, den är inte helt lätt att applicera utan klumpar annars. Men som sagt, den är fantastisk för fransarnas eget allmäntillstånd.
 

Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara, Jane Iredale, 275 kr.

Längden är inte det man reagerar på när man har applicerat den här mascaran, direkt. Den ger en fin definition och känns behaglig där den ligger så nära ögat, men mer än definition är det inte tal om.

 

Mega Mascara Lengthening, Isa Dora, 125 kr.

Det är smidigt att applicera den här mascaran, som däremot känns mer som en hyfsad allroundmascara än en ren längdmascara. Ögonfransarna blir definierade men inte märkbart längre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0