är man söt lr är man


sweety


evelina på bilden, ser ut som hon har jätte kul!

,

slutar halv 12 imorgon och då blir det shoppning med evelina, måste hitta ett par jeans, och någon mysig tröja.

mmh glass

skolan var helt okej idag. hade stylist och engelska. vi är uppdelade i små grupper på eng, sv & matten, ingen aning vf men jaja. hade så klart lång rast vid maten så jag och evelina och rebecca stack till mcd och tjockade oss med glass. mums, blev faktiskt mer sugen på det nu, så får springa ner till kylen och rota hihi.

föresten, köpte en hårinpackning från HM idag, hoppas nu den är bra. & jag har precis målat mina naglar rosa, för er som är intreserade

pusspuss

nu ska jag gå och lägga mig, kolla lite på tv och måla naglarna.
godnatt och sov sött

wiie

nu har jag fått nytt rum äntligen, WIIE. nästa klart med det, ska bara sätta upp fler speglar och få bort miljontals grejer som är överallt som är min systers. Tar bild sen på hur det blev.  

härligaste låten

blogg.se är lite cp just nu och det går  för förtillfället inte att lägga upp nån video, så jag får bara skriva länken:
http://www.youtube.com/watch?v=DSL4G50Xh0M

låten är gammal men helt underbar!    bloodhound gang - discovery channel

hatar söndagar

igår hade vi gäster för vi hade kräftskiva. dem var riktigt goda(kräfterna då), inte så konstigt för vi har ju fiskat dem.
fick huvudvärk efter maten så jag stängde in mig på rummet och var där en lång stund innan gick jag tillbaka till dem andra och var lite social. mkt mer hände väl inte.


innan idag var jag ute och gick med erika, behövde verkligen snacka av mig, väldigt skönt. när jag kom hem började jag laga hamburgar till mig och mammsen, hon är sjuk liksom så får passa upp henne. dem blev super goda, men kanske lite för salta, men lite salt har ingen dött av. Efter maten försökte jag göra läxan men så jvla jobbig och fattar inte riktigt hur jag ska göra med den, panik. 
när pappsen kmr hem ska han flytta in mina saker in i nya rummet. känns verkligen som jag tjatar om rummet, men älskar och fixa om.


nu flytter jag...

.. in till mitt nya rum. Håller på att flytta över lite saker in till min systers gamla rum. Får se hur mkt jag hinner göra idag,

mer nytt i garderoben

kom precis hem från shoppingturen. Vi var både på Hansa och entré,
och det här blev mitt köp:


T-shirt, gina
Kofta, HM
Face mask, HM
Bh, HM
Hårspray, lindex
parfym, kicks
Dust it, minomin


den här jackan som badde hittade till mig måste köpas snart, och ett par ljusa jeans!

tack för en underbar dag badde, MK<3

hallåjsan

godmorgon alla, precis fixat mig klart för att åka in till malmö och shoppa med badde. får se vad det blir, men jag satsar på mkt! efter jag har shoppade vid 6 tiden kmr det gäster till oss för vi ska ha kräftskiva. hörs sen puss

ser ni något annorlunda?

försökte göra om min blogg lite, men det slutade med att josse fick göra det åt mig. fattade knappt något och sen funkade det inte när jag väl fattade. jaja, den är iallfall lite ändrad nu


mästerkocken filippa

nu är jag hemma igen efter en dryg dag i skolan. var också precis och handlade mat för det är jag som ska göra mat till familjen ikväll. så jag valde något enkelt och gott. TACOS. min syster kmr också hem ikväll och är här under helgen.
hm, finns inte mkt mer att säga, hade statsorientering idag i skolan. det gick faktist bra, fast jag frågade mest folk var någon stanns allting låg. Efter det hade vi matte och jag har blivit skit bra på det. helt fantastiskt. men nu har jag inget mer att säga, skriver senare när något ploppar upp i huvet.

jätte härligt väder

kom precis hem efter en promenad med erika och wille. jätte skönt väder ut nu. känns som en sommarkväll.
gu vad jag kmr sakna sommaren,

mi schoooldag

på morgonen hade vi miljö och säkerhet. hur tråkigt som helst, vi hade tävling som läxförhör, haha jag och min grupp fick bara ett poäng. vadå bäst! sen efter det skulle vi egentligen ha svenska, men läraren var sjuk så vi hade nagelvård ist. efter det åt vi och hade en timmes rast. började sen halv 1 och hade samhälle. vi skulle göra nått grupparbete om nån nyhet. fick gå två timmar tidigar. skönt.. Sen har det inte hänt så mkt mer hos mig. blir väl popcorn och mys ikväll,

filippautank



den är så mysig


lalalalal...


ehm,

sitter i soffan och  äter choklad, kollar på topmodel och göra läxan. ska kunna saker om huden tills imon.
efter det ska jag börjar göra iordning i mitt nya rum. vet ungefär hur jag ska ha det, men kmr bli svårt att flytta in möblerna dit. men det löser sig väl.  

vad tycks?


inte så jätte bra bild, och mitt hår är lite mörkare än vad det visas på bilden,

,

nu ska jag ta mig till willis för att handla hår färg. lite nervös nu, för jag måste färga det helt själv. så hoppas det blir fint.
visa bild sen på håret hur resultatet blev.

All I need is you


bilderna från igår







ibland är man bara tvungen



hallåja

god eftermiddag lr vad man nu säger. vaknade upp kl 9 med josse och fick panik! var f'n var min mobil? letade överallt i sängen och under sängen. kunde verkligen inte hitta den. men tillsist hittade jag den längst i under sängen under massor med sladdar. hur lyckades den komma dit? jaja,
jossan och jag försökte spela lite the sims 3, men fattade inte så mkt av det så vi gav upp och jag fick följa henne till bussen för hon skulle hem till kävlinge igen. 
när jag kom hem igen satte jag mig i solstolen på gräsmatten och solade och blev störd av en viss badde som tjatade på mig att vi skulle till lund. tillsist gav jag med mig och nu får jag börjar göra mig iordning så jag kan följa med honom dit.

nu tror jag att jag har bestämt mig, jag ska bli brunett igen ikväll!  hörs sen pöss

mf med josephine och andra

sitter här hemma nu med josephine efter en lång och rolig kväll i malmö. sista dagen på malmöfestivalen,  och där var gott om folk kan man ju säga. helt utflippade var vi och träffade jätte många härliga personer. roligaste var när josse såg någon hon tyckte hon kände igen som hette David. hon bad mig ropa på honom och så klart gjorde jag det. men det var en annan person som reagerade och gick rakt in i folk. fyfan vad jag flabbade åt honom, haha.
hände massor med kuliga saker hela kvällen. och bilder kmr när jag lagt in dem på datorn.
ska ner och göra popcorn och se film, godnatt

är uttråkad


modevisning

har några bilder från igår, men inte jätte bra,
hoppas jag snart får dem andra bilderna som fotografen tog.

modevisning

är så himla trött. orkar inte göra något efter att man har jobbat, det tar riktigt mkt på krafterna, haha.
men imon efter att jag jobbat ska jag direkt in till malmö för att träna till modevisningen som är på lördagen den 15 i malmö. jag vet inte rikigt vilken tid det är på lördagen, men det återkommer jag med när jag vet. så ni får gärna komma och kolla. (:


RSS 2.0