filippa, kärleksrådgivare.....?

.....något stämmer inte i den meningen, jag som kärleksrådgivare. jovisst!
Men min gamlakompis lillasyster frågade nyligen om jag kunde hjälpa henne med kärleksproblem. Lite chockad att hon frågade mig om sånt. Är kanske inte den bästa i det, men gjorde så gott jag kunde. Men tror faktiskt inte hon togtill sig av det jag sa :( sött ändå.

*

Efter skolan idag sprang jag runt i alla affärer i malmö för att hitta en perfekt ring. Ja till slut hittade jag en jätte fin, en stor silvrig blomma typ.
på onsdag är jag ledig från skolan, det är omprovs dag för de som har missat saker. så vid 4 tiden ska jag träffa josephine för en shoppingrunda.

och fick reda på en hemsk sak idag , vi får inte ha med våra boxar med smink hem på sommarlovet :O


no one wants forever - Laurel music


älskar tröjer med tryck

T-shirt - Face

T-shirt - Marilyn
James&Marilyn - Ballerina
James&Marilyn - LV

najsiga bikinisar





hm...

hur kan man vilja tatuera sig så?
jag hade blivit svin rädd om jag hade sett någon gå runt så där.

Fast om det bara är en målning de gjort i ansiktet så är det jävligt cool!


söndagar är dryga

suttit i en evighet med min uppsatts nu och börjar bli trött igen. sov precis en timme vid 6 tiden.
tar en liten rast från pluggande med härlig musik som alltid får en på bra humör. Har fått hem 6 säsongen på OTH. så det blir tv tittande sen!


tom pulse - cuando
Katy perry - california gurls

morsdag

skulle jobba som vanligt idag med, men sjukanämlade mig.
Mådde inte alls bra igårkväll och somnade redan vid 10 tiden. Skönt att han någon helgdag ledigt och bara ta det lugnt. Ska ner och äta lite tårta nu om jag orkar få i mig. Men det tror jag nog.


skadad handled

ja, dålig på att uppdatera igen. Men igår åkte jag och erika till en fest i malmö. var en av de roligate fester på länge med trevligt folk och härlig musik. Tack som fan igår asså, precis vad jag behövde.

idag har jag jobbat som gick åt helvete, skadade handleden och massa annat skit, argh! ikväll blir det bara se film och tjocka sig med syster och bror. Ha det fint!

mamma köpte den här till mig igår, tack mammsen!


pass out - tinie tempah

My new favorite store




BLONDIIE


fest make up






läppar

vilken färg ska man välja?

Matcha läppstiftsfärgen med färgen på din ögonskugga.

  • Rött, rosa och brunt läppstift passar ihop med brun ögonskugga.
  • Lila och ljuslila läppstift passar ihop med lila ögonskugga.
  • Rosa och aprikos läppstift passar ihop med blå ögonskugga.
  • Rosa läppstift passar ihop med grön ögonskugga.
  • Rött läppstift passar ihop med röd ögonskugga.
  • Alla färger passar ihop med svart ögonskugga.


Större läppar

Har du mindre fylliga läppar och vill få större läppar finns det några sminktips att ta till.

  • Du behöver en välvässad läppenna. Den bör vara i samma färg som ditt läppstift, kanske en aning mörkare. Fyll i läppkonturen utanpå läppens naturliga kontur. Testa om du kan måla lite utanför den också – det kan faktiskt se naturligt ut på vissa.
  • Applicera läppstift. Om du vill ha en diskretare färg än du råkar ha hemma, måla då bara med ett ljust läppstift ovanpå det mörkare. Det går att blanda färger på det här sättet och få fram alldeles unika färger. Du kan även göra detta med läppennor.
  • Applicera lite läppglans i mitten av underläppen för att få läppen att se större ut. Se bara till att övergången till den ljusare delen ser naturlig ut.
  • Om du vill få ännu större läppar finns det highlighterpennor man kan måla med precis ovanför överläppen för att få ett put.
  • Ser det för mycket ut eller är för kladdigt – bit av mot en bit papper.
  • Kom ihåg att ljusa läppstift i regel ger större läppar än mörka läppstift.


mMm... smoothie




*

precis kommit ut ur en varm, skön dusch in till mitt stökiga rum som aldrig blir helt städat.
har verkligen ingen ork!




inget fint väder

känns väldigt onödigt att gå till skolan de här sista dagarna innan sommarlovet, vi gör ju ändå inget. Sitter bara inne på facebook som jag lika gärna kan göra hemma. Och vad är det för väder vi har egentligen, känns ju som höst :O Måste iallafall städa rummet nu och äta mat,

Stromae - Alors on dance

Lancome

måste rekomendera Lancome Hypnôse waterproof mascara. Den är riktigt super bra. Håller ögonfransarna fina och bjöda hela dagen,  och är inte så kämpig som andra vattenfasta mascaror att få bort. ett plus för den!




isch

igår kväll vid 11 tiden blev man påmind att man skulle till carros födelsedagsfest. hur fan kan man glömma något sånt så där bara. har verkligen världes sämsta minne. Och dem jag skulle dit med påminde mig inte ens, och dem vet att mitt minne inte alltid är med!


why try to fit in when you are born to stand out


jobba igen

igår gick jag och erika hem till hennes kompis där det fanns lite folk, stannade bara där en halv timme, stack vidare in till lund och träffade annat trevligt folk.
ska iväg och jobba nu i limhamn, ha en fin dag

solen skiner!!!!

 har jobbat till kl5. Stack då in till lund och träffade familjen och åt lite och sen vidare hem till erika som jag är hos nu, väntar på att hon ska äta, för sen ska vi iväg till grillfest.

min och erikas favorit, lr iallafall min! 


you make me smile


pictures

hittade nåna bilder från en sminkning charlotte gjorde på mig i feburari.
Andledningen till att jag har så mkt smink är för vi sminkade för catwalk, och då behövs det ton med smink.

kanske inte världens finaste bilder, men bjuder på det


sorry

 jag har varit jätte dålig på att uppdatera på senaste tiden. ska bättra mig nu! Har mina anledningar och tror dem flesta inte alltid mår sådär super alltid. Ja jag har iallafall blivit blond och har fortfarande inte vant mig vid det, men det kommer väl. Har faktiskt inte hänt något speciellt den senaste veckan, gjort klart alla min nationella prov, skönt! Så nu är det väl bara tre veckor kvar till sommaren och fyra till london, längtar. 



nya skor

innan idag när mamma och jag låg och solade kom vi på att vi ville ha skor, så vi stack kl5 in till nova och köpte vars två par skor, lr hon köpte nog tre.
Imorgon ska vi ha godsisminkning på stylisten och det kommer bli jätte kul. har precis kommit på hur jag ska göra. Sen på kvällen ska jag leka med badde inne i lund på lundakarnevalen.

Jael by Melissa Marie's Sets.

frozen yoghurt






jag tappade inte håret


Före


Efter, kan ju säga att jag blev blond

sant!

fick ett gullig sms av min syster precis.


Alla kvinnor borde ha fyra husdjur i sitt liv. En mink i garderoben, en jaguar i garaget, en tiger i sängen och en åsna som betalar för allt.

make up












en skön helg

mitt internet har inte fungerat förrens nu, plus att jag inte orkat gå in på datorn. Har bara legat i soffan hela dagen och sett på onetreehill. Mådde inte så bra och var tvungen att vila upp mig lite. Har varit på slagthuset ungefär hela helgen och dansat. Showen gick jätte bra och det var så roligt att komma tillbaka till dansen igen.
Annars har jag inte gjort så mycket på den här långa helgen, mest varit med mammsen.



danceshow

först var man på slagthuset och övade inför dansshowen imon, och sen har jag bara suttit vid datorn och försökt att bli klar med ett arbete. Vet verkligen inte vad som händer ikväll, men måste som vanligt sova tidigt för ska upp tidigt imon igen. Jag har inte gjort något roligt på länge känns det som, bara sover och sover. men sånt får man väl ta.


you're not alone


bio igår

hade en jätte mysig kväll igår med mamma, syster och jay.
Först jobbade man till 1 tiden, åkte in till entré och mötte upp mamma. tog en snabb fick och kikade lite i affärer.
Åkte hem till syster sen och åt mumsig mat. somnade även där en stund.
sen stack vi alla tillbaka till entré för att se på Alice i underlandet. Filmen började inte förrens om en timme när vi kom dit, så vi satte oss och åt italiensk glass, muums.
Filmen var jätte bra men inte som jag förväntade mig precis.

idag ska jag träffa erika lite när hon kommer hem, får se vad vi hittar på. Måste även plugga idag!

bild från deep


Gå gärna in på madisonheavenside.blogg.se och kolla på bilden jag sminkade på deep!



~~




långhelg

hade nationella i matte a idag. känns väldigt onödigt att göra det i.o.m att man har matte b.
annars var dagen mysig med lite åska och en rolig engelska.
nu är det lång helg med bara mamma, de andra åkte upp till stugan i småland. tyvärr så kunde man inte följa med för är tvungen att jobba, plus mamma vill inte vara själv. skulle egentligen till trelleborg imon, men det går dåligt med bussar och har massor med plugg som måste göras, inte kul :(



~

haha störd person, men gillas!




martin har rätt, påminner lite om mig ibland, haha

underbart





dagens köp

killkläder är så mkt bättre!

en stor skjorta från HM, killavdelningen


tjocktröja från HM, killavdelningen

snuttegull, i miss u


/jossan

*

Ingen aning om var den här bilden kommer ifrån, hittade den precis. lr jag vet ju att det är i skolan nån gång. sitter nog och väntar på maten, sån liten tjockis som man är.




förvirrade morgon

mamma kom in och väckte mig imorse. Hon sa något som lätt som att klockan var 11. Hon babblade på en massa men jag kunde inte uppfatta vad hon sa, var alldelse för trött. sen tittade jag på klockan och såg att den var halv 8.
Frågade först varför hon väckte mig, men efter en lång fundering kom jag på att det inte var söndag idag och fick bråttom upp.

haft två lektioner idag bara, sen har jag legat ute i solen och haftdet underbart!
ska till sista danslektionen idag innan uppvisningen som är i helgen.

dagens citat


vitare ögon

att man kunde använda clear eyes för att få vitare ögonvitor visste jag, men att använda nezeril i ögonen var lite chockande. känns ju inte speciellt fräscht att spruta in näsdroppat i ögonen. men om det nu har samma ämnen i sig och inte skadar, så spelar det ju ingen roll.




på två månader

mitt hår har väl ändå växt mycket?

från februari


från april

söndag

gick hem till badde igår kväll och försökte få med honom ut så jag kunde köpa min munk. tillsist kom vi iväg och jag fick min efterlängtade munk. gick ett varv runt vid tivolit och det var det tråkigaste på länge. knappt något folk där.
Sen vidare hem till honom och han försökte få med mig till sandby till någon lokalfest, men var alldelse för trött och somnade vid 11 tiden.

idag har jag träffat erika lite, tagit det lugn och kollat på roliga personer, hihih alltid skojigt.
nu gäller det bara att försöka bli klar me ett arbete i stylisten.

kiss kiss - chris brown
en gammal goding!


talang

fick sluta efter en timme på jobbet idag för det inte fanns några jordgubbar kvar att sälja.
goggo hämtade upp mig och körde mig hem, och påvägen förföljde vi polacker, haha as kul. 
kollade precis på talang där även goggo var med i, simsoak. grymt bra och gick även vidare. skulle egentligen vara med baddish nu men är alldelse för trött, pusshaj.

Deep idag

Idag fick man gå ifrån skolan vid ett tiden, skulle till deep och sminka med malou.
vi fick styla två modeller för nattklubbs affischer. Bilderna blev bara så underbart fräcka.
Det var ganska härligt att bara gå runt där på klubben när det knappt var något folk och bara svinga med i musiken. men det var lite jobbigt att sminka i mörkret med bara en lampa, men det fixade sig ändå. var där fram tills vid 6 tiden, så var ganska hungrig kan jag säga. Men det var verkligen super kul!


hårkonst












sött



*Vill du följa med hem på lite sex och popcorn? Eller du tycker kanske inte om popcorn.

*Är du söt eller har jag socker i ögonen?

*Här är jag! Vad är dina två andra önskningar?

*Det är dig jag har letat efter!

*Pax för dig!

*Gud vad du skräms! Jag kände inte igen dig med kläderna på..

*Min säng gnisslar. Vill du höra?

*Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex.

*Jag ska ha sex med dig i kväll, så det är lika bra att du är där.

'

jag är inte nöjd, men jag har lärt mig att acceptera.

trötter

hade nationella i engelska idag som man inte visste om, gick väl hyfsat tror jag.
Annars har jag bara sovit en massa och nu måste jag leta upp mitt tal som jag ska håll på torsdag, isch!


Beat it

ke$ha - your love is my drug

hände inte så mkt i skolan, förutom att jag och charlotte åkte till entré och åt en god pizza kl 11. lite tidigt för mat kanske, men är man hungrig så är man.
Dans som vanligt idag och det börjar närma sig till dansshowen. och så här ska kläderna ungefär se ut. Bara ett pösigt linne och hål i jeansen som fattas, + en halv svart vante och smink då.




it´s never too late


jobbjobbjobb

första dagen på jobbet gick jätte bra, tack för hjälpen julia.
slutade kl 5 med fick vänta i malmö till kvart i 7 bussen, inte roligt kan jag säga. Sen på kvällen gjorde jag inget, gick och la mig vid 11 tiden, super skönt.
iväg och jobba idag igen vid 5 tiden till 9. tills dess ska jag nog bara ligga ute i solen och njuta.

har även namnsdag idag!

jobb outfit

strawberry crew


valborg

Gårdagens kväll blev ändå lyckad efter massor med problem. inget blev ju som planerat med riktigt kul ändå.
började med att jag, josephine, emilia och sara åkte in till lund till josephines kompis som fyllde år. satt där med lite folk och hade en mysig stund. Drog ut till stadsparken och träffade folk, träffade erika och hennes kompias med. missade bussen så vi fick stå i stadsparken en timme efter med trevligt folk. Folket där var väldigt speciella, haha. Blev ingen malmö, drog istället hem till evelina. och någon spydde ner hela bussen. fyfan säger jag bara.
kom till evelina där det fanns gott om folk och det slutade med att jag och josse stod och dansade för oss själva medan alla andra bara tråkade sig och satt ner. En fin kväll med töserna.

nu ska jag iväg till malmö och jobba, hare fint


RSS 2.0